Γεωργίου: «Πρέπει να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ - Ζήτημα εξιλέωσης όχι εξάδας»

Φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου. Ο Γεωργίου μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη, το επερχόμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τη σημαντικότητα που έχει για την Ομόνοια ο θεσμός του Κυπέλλου. 

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

...το παιχνίδι με τον Άρη: «Έπρεπε να κερδίσει για να έχει ένα 10% για να διεκδικήσει την είσοδο στην εξάδα. Νομίζω ότι είναι με το πόδι έξω μετά το παιχνίδι με την Άχνα, τα κάναμε μαντάρα και τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς με τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια πρέπει να το κυνηγήσει να το κερδίσει. Δεν είναι θέμα εξάδας. Πρέπει να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ, είναι η μόνη εξιλέωση για τους παίκτες. Η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Άρη και πέτυχε πέντε γκολ χωρίς να δεχτεί. Ήταν παρόμοιο παιχνίδι με τον πρώτο γύρο. Ελπίζω με αυτή τη νίκη να διατηρηθεί η ομάδα σε ψηλά στάνταρ, να μπουν οι νέοι στο πετσί της ομάδας και να πάρει ψυχολογία γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια στο κύπελλο».

...την προοπτική κατάκτησης του κυπέλλου: «Υπάρχει δυνατότητα, υπάρχει πλάνο και ικανότητα. Είναι λίγο πίσω σε φόρμα αλλά στο κύπελλο όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ντέρμπι που θα έχουν οι άλλες ομάδες μεταξύ τους».

Διαβάστε στο SPORTIME αναλυτικά τις δηλώσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεωργίου, Πρέπει, ΑΠΟΕΛ #45 Ζήτημα,georgiou, prepei, apoel #45 zitima