Γ. Κούμας: «Είναι όλοι νικητές και τους συγχαίρουμε»

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Grassroots κ. Γιώργος Κούμας σε στιγμιότυπο από παλαιότερη εκδήλωση των Πρωταθλημάτων Grassroots.
---------------------------------------------

Η μεγάλη παιδική γιορτή των Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ πλησιάζει προς το τέλος της και το Σάββατο 11 Ιουνίου θα γίνει η

φιέστα με τους επτά τελικούς για όλες τις ηλικίες.

Μέσα από τη διαδρομή των επαρχιακών Πρωταθλημάτων και τις προκριματικές φάσεις που ακολούθησαν, 14 ομάδες προκρίθηκαν για την τελική φάση που φέτος θα φιλοξενηθεί στη Λάρνακα.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Grassroots κ. Γιώργος Κούμας συγχαίρει εκ των προτέρων τους πρωταγωνιστές και επαναλαμβάνει πως η Ομοσπονδία θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες της για συνεχή αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων της.

«Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στη μεγάλη Παιδική γιορτή του ποδοσφαίρου. Μέσα από τα Πρωταθλήματα που διοργάνωσε η ΚΟΠ δώσαμε την ευκαιρία σε πέντε χιλιάδες παιδιά από 380 ομάδες να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, να ζήσουν τη χαρά και τις μοναδικές συγκινήσεις που προσφέρει το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κούμας στο Περιοδικό ΚΟΠ που κυκλοφόρησε από χθες με αφιέρωμα στους τελικούς και συνέχισε:

«Μέσα από μια διαδρομή 6 μηνών πλησιάζουμε στην τελική φάση της διοργάνωσης όπου θα λάβουν μέρος 14 ομάδες από επτά διαφορετικές ηλικίες. Είμαστε βέβαιοι ότι η φιέστα της τελικής φάσης θα προσφέρει μεγάλες στιγμές για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές. Είναι όλοι νικητές και τους συγχαίρουμε.

Η υγιής ενασχόληση των παιδιών με το αγαπημένο τους άθλημα, μακριά από φανατισμούς και το άγχος του αποτελέσματος, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα».

Καταλήγοντας ο κ. Γιώργος Κούμας επισήμανε και τα εξής:

Η ΚΟΠ με την στήριξη του χορηγού της, του Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων, συνεχίζει τις προσπάθειες της για συνεχή αναβάθμιση των παιδικών της Πρωταθλημάτων και μέσα σε αυτό το πλαίσιο πετύχαμε να διοργανώσουμε για πρώτη φορά επαρχιακά πρωταθλήματα και στην Πάφο.

Η προσπάθεια μας για αναβάθμιση των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots είναι συνεχής και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής θα φανεί με την επόμενη χρονιά όπου τα Πρωταθλήματα μας θα είναι πολύ πιο αναβαθμισμένα, από όλες τις απόψεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα