Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο προγραμματισμός

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός της Νέας Σαλαμίνας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ήρθε χθες σε πλήρη συμφωνία με τον Ίσλι Χίντι και μαζί με τον νεαρό Νεόφυτο Μιχάλη θα συνθέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων.

Ο έμπειρος Αλβανός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και κρίθηκε από τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας ως μια πολύ καλή λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο 35χρονος αγωνίστηκε για πρώτη

φορά στην Κύπρο το 2008 για λογαριασμό της Αλκής και ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στην ουκρανική Κρίβμπας και την Αλβανική Ντιναμό Τιράνων. Το 2010 επέστρεψε στην Κύπρο αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό και έναν χρόνο αργότερα υπέγραψε στην ΑΕΛ. Από το 2013 μέχρι πέρυσι ήταν ρεζέρβα στον Απόλλωνα.

Πλέον η προσοχή στα του προγραμματισμού επικεντρώνεται στην απόκτηση επιτελικού μέσου που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις και σύντομα ο τεχνικός της ομάδας θα καταλήξει στον εκλεκτό του.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, χθες οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Νέα Σαλαμίνα. Συγκεκριμένα, από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 13 Αυγούστου θα δώσει εννέα φιλικά επί κυπριακού εδάφους. Η πρόβα τζενεράλε θα γίνει με αντίπαλο την Ανόρθωση. Τα φιλικά που είναι προγραμματισμένα μεταξύ των ημερομηνιών 20-30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στην Κυπερούντα, όπου θα βρίσκεται η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν αργότερα γήπεδα και ώρες διεξαγωγής.

Αναλυτικά:

13 Ιουλίου με Αναγέννηση Δερύνειας

16 Ιουλίου με ΑΕ Ζακακίου

26 Ιουλίου με Ερμή Αραδίππου

30 Ιουλίου με ΑΕ Ζακακίου

6 Αυγούστου με ΑΕΛ

9 Αυγούστου με Οθέλλο Αθηαίνου

10 Αυγούστου με Αλκή

13 Αυγούστου με Ανόρθωση

Keywords
Τυχαία Θέματα