Φτιάξε κι εσύ μια καρδιά: Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πλατεία Φανερωμένης

Φιλανθρωπική εκδήλωση με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου, Χρύσανθου Φάκα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Φανερωμένης, στις 10:30 το πρωί. 

Η φιλανθρωπική εκδήλωση έχει ως στόχο την στήριξη του προγράμματος έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης του Ιδρύματος «Το Άλμα». 

Όπως ανέφερε ο κ. Φάκας, «έχω  αναλάβει την πρωτοβουλία, όπως για πρώτη φορά φέτος να διοργανώσουμε και στην Λευκωσία μαζί με τα παιδιά την Φιλανθρωπική Εκδήλωση που διοργανώνει το  «νερό και χΡώμα» της Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη φτιάξε

μια καρδιαΑΛΜΑ».

Το «νερό και χΡώμα» θα φτιάξει κεραμικές καρδιές οι οποίες θα τοποθετηθούν σε κουτιά μαζί με κορδέλα , μπογιές, διακοσμητικά και πινέλο και τα παιδιά θα τις ζωγραφίσουν, το κουτί θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των €5.

Αργότερα αυτές θα στολίσουν το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Αγορά Λεμεσού.

Το πρόγραμμα  «ΤΟ ΑΛΜΑ»  ειδικεύεται  στην πρόληψη δυσκολιών και την έγκαιρη παρέμβαση στα παιδιά που τις αντιμετωπίζουν.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κύριας Αννίτας Δημητρίου και την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φτιάξε, Φιλανθρωπική, Πλατεία Φανερωμένης,ftiaxe, filanthropiki, plateia faneromenis