«Φοβάμαι να μιλήσω στα παιδιά μου για τον Τραμπ»

Ο Καρμέλο Άντονι αναφέρθηκε στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, τονίζοντας πως φοβάται να μιλήσει στα παιδιά του για τον νέο ηγέτη της χώρας του.

Σε μία από τις πιο αμφίρροπες εκλογικές διαδικασίες των τελευταιών ετών, ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να επικρατήσει της Χίλαρι Κλίντον και να γίνει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η εκλογή του

Αμερικανού μεγιστάνα στον προεδρικό θώκο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον πλανήτη αλλά και στο ΝΒΑ. Πολλοί σταρ του «μαγικού κόσμου» υποστήριζαν την Χίλαρι Κλίντον και εκφράζουν δημόσια τα αρνητικά τους συναισθήματα για τη νίκη του Τραμπ.

Ένας από αυτός είναι και ο Καρμέλο Άντονι. Ο σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς τόνισε σε δηλώσεις του πως φοβάται να μιλήσει στα παιδιά του για τον νέο ηγέτη των ΗΠΑ, ενώ, ξεκαθάρισε πως ήρθε η ώρα για τη γενιά του να αναλάβει τις ευθύνες της, ώστε να προστατεύσει και να εμπνεύσει τους νεότερους.

«Μίλησα στα παιδιά μου σήμερα το πρωί, και στην οικογένειά μου. Μπορούσες να αντιληφθείς την νευρικότητά τους. Φοβούνται, δε θέλουν να σκεφτούν, δε ξέρουν τι να κάνουν. Φοβάμαι και εγώ να τους εξηγήσω τις συνέβη. Είναι όμως στα χέρια μας να πάρουμε αυτή την ευθύνη. Δε μπορούμε να βασιστούμε στο σύστημα ή σε ένα άτομο. Τώρα είναι ευθύνη μας, κυρίως για τα παιδιά μας, να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να γίνουμε οι δικοί μας ηγέτες, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην εξουσία», τόνισε αρχικά ο Μέλο, ο οποίος υποστήριξε στη συνέχεια:

«Δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην με ότι έγινε. Ειδικά αν λάβω υπόψη όλα όσα γίνονται στη χώρα μας και όσους είδα να ψηφίζουν. Πιστεύω πως πρέπει να ανησυχούμε για όσα μπορούμε να ελέγξουμε. Σε αυτή την περίπτωση, εμείς ως άνθρωποι πρέπει να ανησυχήσουμε για όσα βρίσκονται στον έλεγχό μας.

Δε μπορούμε να κοντρολάρουμε αυτά που θα γίνουν στο μέλλον, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει αν σταματήσουμε την δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Ειδικά τώρα, που θα γίνει όλο και πιο δύσκολο. Αλλά δε πρέπει να σταματήσουμε, επειδή κάποιος με τον οποίος διαφωνούμε και δε μας αρέσει, βρίσκεται σε μία εξέχουσα θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα