Φώτη: "Σκεφτόμαστε ν' αλλάξουμε έδρα"

Ο τιμ μάνατζερ του Ερμή Κώστας Φώτη μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το πώς προχωράει η ομάδα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, τους παίκτες που βολιδοσκοπήθηκαν για να μείνουν στο ρόστερ και αν η ομάδα θ' αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στο ΓΣΖ.

Οι δηλώσεις του Φώτη στον σταθμό μας:

"Ο προγραμματισμός τρέχει, γίνονται καθημερινά επαφές με τον προπονητή και το τιμ.

Παρακολουθούμε παίκτες, σύμφωνα με το μπάτζετ μας. Δεν βιαζόμαστε, με σταθερά βήματα να κάνουμε επιλογές που θα βοηθήσουν.

Ο Βέσκο έχει υπ' όψιν του κάποιους ποδοσφαιριστές και σε συνεργασία με τον Καϊάφα τούς εξετάζουν. Αν ο κόουτς πει το οκ και ότι ταιριάζουν στην ομάδα μας, τότε θα προχωρήσουμε στην απόκτησή τους. Χωρίς να κάνουμε τα λάθη, με μελέτη και σιγουριά, ψάχνουμε παίκτες αξίας που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις με Αρτάμπε, Μπάουμαν και Μαρτίνιουκ, που βρισκόμαστε σε συζητήσεις μαζί τους. Θέλουν να παραμείνουν.

Θα γίνουν όσες προσθαφαιρέσεις χρειάζονται, για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στο νέο πρωτάθλημα. Πρέπει να έχεις ένα ρόστερ γύρω στους 22 ποδοσφαιριστές. Θα πάρουμε όσους χρειάζονται. Σκοπός μας είναι να έχουμε Κύπριους στο ρόστερ μας. Ο Ερμής έχει 3-4 και πάντα ξεκινά με τους δύο. Έχουμε ισάξιους, που μπορούν να ανταγωνιστούν τους ξένους.

Εξετάζουμε την πρόταση του ΓΣΖ, γίνονται όμως και κάποιες σκέψεις για αλλαγή γηπέδου, είμαστε σε κάποιες συζητήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα