Φορείς της Πάφου καλούν το Υπουργικό για Μαρίνα στα Πότιμα

Το Συντονιστικό Όργανο Φορέων και Οργανώσεων Ιδιωτικού Τομέα της Πάφου καλεί το υπουργικό συμβούλιο να προωθήσει την κατασκευή της Μαρίνας στα Πότιμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Δημητριάδης χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη για την κατασκευή της Μαρίνας στα Πότιμα, που θα επηρεάσει σημαντικά την Επαρχία της Πάφου.

Η Μαρίνα

της Πάφου, συνέχισε, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής, το οποίο θα προωθήσει την Πάφο στον τουριστικό χάρτη και θα συμβάλει επίσης στην προσέλκυση επενδύσεων στην Πάφο.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Φορέων και Οργανώσεων Ιδιωτικού Τομέα της Πάφου, το οποίο προώθησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου και στην παρουσία των τεσσάρων βουλευτών της Επαρχίας Πάφου, αποφασίστηκε όπως εκδοθεί ανακοίνωση, με την οποία καλείται το υπουργικό συμβούλιο όπως προχωρήσει άμεσα με τον διορισμό της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων, με σκοπό να προωθηθεί το θέμα της αξιολόγησης και κατακύρωσης της προσφοράς για τη δημιουργία της Μαρίνας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου ανέφερε πως μετά την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου, που έκρινε άκυρη την απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων για τα διαδικαστικά σε σχέση με την κατασκευή της Μαρίνας Πάφου στα Πότιμα, επιβάλλεται άμεσα ο νέος διορισμός της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα