Ενδεχόμενο βροχών σήμερα- Μέχρι πότε αναμένεται κακοκαιρία

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι δυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς

συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα, οπότε αναµένονται και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα µέχρι νότιοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα