Φόνος Περικλέους: Παραμένουν υπό κράτηση χάκερ και θείος-Ελεύθερη η μητέρα

Ενώπιον Κακουργιοδικείου εμφανίστηκαν ξανά σήμερα ο 25χρονος χάκερ, η 59χρονη μητέρα του και ο 71χρονος θείος του αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση καταχωρήθηκε χωρίς να έχει εντοπιστεί το πτώμα του 31χρονου.

Στην προηγούμενη δικάσιμο οι 3 απάντησαν μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες.

Στο κοινό κατηγορητήριο βρίσκονται τα ονόματα ενός 25χρονου, του 71χρονου θείου του και της 59χρονης μητέρας του, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τη σοβαρότερη κατηγορία, αυτήν του φόνου εκ προμελέτης.

Εκτός

από τον φόνο εκ προμελέτης, ο 25χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

Ο 71χρονος θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

Παραμένουν υπό κράτηση ο χάκερ και ο θείος - Ελεύθερη η μητέρα του

Στην υπόθεση υπάρχουν περίπου 96 μάρτυρες. Για αυτό τον λόγο θα χρειαστούν περίπου 25 δικάσιμοι. Ο δικαστής ζήτησε να προβληματιστούν μήπως υπάρχουν παραδεκτά γεγονότα, όμως προς το παρόν δεν κρίθηκε ότι υπάρχουν.

Η έναρξη της διαδικασίας ορίστηκε στις 11 Δεκεμβρίου στις 9:30.

Επιπλέον, αποφασίστηκε όπως η μητέρα του χάκερ να παραμείνει ελεύθερη υπό τους ίδιους όρους με μια διαφοροποίηση στις εμφανίσεις σε αστυνομικούς σταθμούς.

Ο 24χρονος και ο θείος του θα παραμείνουν υπό κράτηση λόγω κινδύνου φυγοδικίας και επηρεασμού μαρτύρων.

Δεν υπήρξε ένσταση από τον χάκερ, όμως προσχώρησε σε ένσταση ο δικηγόρος του 77χρονου.

Με ομόφωνη απόφαση από το δικαστήριο, απορρίφθηκε το αίτημα να αφεθεί ελεύθερος ο θείος του χάκερ επειδή ο χρόνος που πέρασε δεν ήταν πολύ μεγάλος.

Η υπόθεση έχει οριστεί σε δύο μήνες, ενώ θεωρήθηκε αβάσιμο το αίτημα του. Έτσι παραμένει και αυτός υπό κράτηση.

Διαβάστε ακόμη

Σ'εξέλιξη νέες έρευνες για τον εντοπισμό του Περικλέους στο Μαρί
Keywords
Τυχαία Θέματα