Φόνος Νιγηριανού: Επειδή είμαστε μαύροι, δεν είμαστε ηλίθιοι

Αναστάτωση επικρατεί στα κατεχόμενα αναφορικά με τον φρικτό θάνατο Νιγηριανού φοιτητή. Ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε και ακολούθως ρίχθηκε σε λίμνη.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ένωσης φοιτητών της Νιγηρίας στα κατεχόμενα, ο λόγος ήταν οι δοσοληψίες ναρκωτικών του άτυχου φοιτητή με λευκούς, όπως τους χαρακτηρίζει.

Ο Πρόεδρος καταγγέλλει ότι βρίσκονται στο σκοτάδι αναφορικά με τα αίτια θανάτου του συμφοιτητή τους, αφού κανείς δεν τους δίνει πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς έγινε. «Δεν επικοινωνεί κανείς ούτε από το πανεπιστήμιο ούτε από την αστυνομία. Οι φοιτητές διερωτώνται ακόμα

τι έγινε. Επειδή είμαστε μαύροι, δεν σημαίνει είμαστε και ηλίθιοι», λέει.

Συλλήψεις στα κατεχόμενα για την άγρια δολοφονία φοιτητή

«Η Αστυνομία δεν μας λέει ποιος τον σκότωσε, δεν μας δίνει βάσιμες πληροφορίες. Αν τον σκότωνε Νιγηριανός, θα έβλεπες παντού τη φωτογραφία του. Δεν λένε τίποτα, επειδή τον σκότωσε λευκός».

«Πρέπει να μας ακούσουν, να ακούσουν τι ζητούμε. Απ’ ό,τι έχω ακούσει, πήρε ναρκωτικά από έναν λευκό και δεν τον πλήρωσε. Έκανε καταγγελία στην Αστυνομία για επίθεση και η Αστυνομία τούς έδωσε την πληροφορία αυτή. Τότε ήταν που τον βρήκαν και τον σκότωσαν.

Η συμβουλή μου προς τους Νιγηριανούς, είναι να καταλάβουν γιατί είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ για να σπουδάσουμε και να βγάλουμε λεφτά. Να μην κάνουν δουλειές με λευκούς. Αν μπλεχτείς μαζί τους, θα έχεις μπελάδες. Θα σου δείξουν ότι είναι ανώτεροι.

Να μην κυκλοφορεί κανείς μόνος του. Αν αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με τους λευκούς, να μας το αναφέρει, να το έχουμε υπ' όψιν μας», συμπληρώνει ο Πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα