Φ.Κωνσταντίνου: "Δεν έγινε η σφαγή όπως το παρουσιάζουν"

Επίσημη τοποθέτηση από τον Φανούριο Κωνσταντίνου για τα σφοδρά παράπονα που έχει η Ομόνοια από τη διαιτησία του ντέρμπι, απαντώντας και σε σχετική ανάρτηση των Παλαιμάχων της Ομόνοιας για τους ξένους διαιτητές. 

«Σίγουρα έχει απόηχο το ντέρμπι. Ο Απόλλωνας είναι η πρώτη ομάδα που εξέφρασε την θέση για κάθοδο ξένων διαιτητών. Αυτό δεν διαφοροποιείται… Επειδή διαβάσαμε διάφορα από τους Παλαίμαχους της Ομόνοιας. Ο Απόλλωνας είναι παθόντας αφού έχασε τρία πρωταθλήματος. Tα λάθη ήταν μοιρασμένα, δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα. Και οι δύο ομάδες είχαμε παράπονα.

Ο Απόλλωνας παραμένει πιστός στην τοποθέτηση του. Όταν κάναμε την πρόταση, καμία ομάδα δεν ήθελε να ταχθεί επίσημος. Σεβόμαστε απεριόριστα την Ομόνοια. Είδαμε διάφορα για εξόφληση παλιών αμαρτιών. Συνεχίζουμε να είμαστε υπέρ της καθόδου ξένων διαιτητών. Δεν γίνεται επειδή κερδίσαμε, να μας ρωτούν αν αλλάξαμε θέση. Ο Απόλλωνας είναι ο μεγαλύτερος παθόντας. Αν ήμασταν ευνοημένοι, θα παίρναμε τρία πρωταθλήματα. Μας παραξενεύουν όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχουμε παράπονο να εκφράζει η Ομόνοια παράπονα, όμως δεν μπορούν να αδικούν τη νίκη του Απόλλωνα. Δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα από την Ομόνοια. Απλά δεν θέλουμε να θυματοποιηθεί ο Απόλλωνας. Έξι κίτρινες κάρτες δέχθηκε η ομάδα μας, είναι ένα ντέρμπι και ήταν φυσικό. Δεν έγινε όμως η σφαγή που το παρουσιάζουν. Η δύσκολη φάση είναι αυτή του δευτέρου τέρματος. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ακούμπησε πρώτος τη μπάλα. Δικαιούται να νιώθει αδικημένη η Ομόνοια για το γεγονός πως θα μπορούσε να κερδίσει. Όμως κάποια πράγματα δεν τα δεχόμαστε. Ο Απόλλωνας δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ομόνοια».

Keywords
Τυχαία Θέματα