Φέτος βλέπουν λίγο πιο... μπροστά

Στην Ομόνοια από την ημέρα που η ομάδα πέρασε στα χέρια του Σταύρου Παπασταύρου, όλοι γνωρίζουν ότι είναι υπό δοκιμή, η πίεση είναι καθημερινή και οι αξιολογήσεις όλων στο «πράσινο» οικοδόμημα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ήταν κάτι, εξάλλου, το οποίο λέχθηκε αρκετές φορές, με την Ομόνοια φέτος να βλέπει λίγο πιο... μπροστά. Στόχος είναι η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη και, μόνο αν το πετύχει αυτό, θα είναι επιτυχημένη αυτή η δεύτερη χρονιά της διοίκησης Σταύρου Παπασταύρου.

Σε τέσσερις μήνες θα εισέλθουμε στη μεταγραφική Ιανουαρίου, μία περίοδος αρκετά δύσκολη

για μεταγραφές, με τον Νεόφυτο Λάρκου να είναι σε εγρήγορση, αφού ο προγραμματισμός ποτέ δεν σταματά. Ήδη στην Ομόνοια σκέφτονται, όχι μόνο τη μεταγραφική Ιανουαρίου, αλλά και τη μεταγραφική της επόμενης περιόδου, το πώς μπορεί η ομάδα να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό δήλωσε και ο Νίκος Χαραλαμπίδης εκπροσωπώντας την ομάδα στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision.

Ο κάθε παίκτης κρίνεται ατομικά, υπάρχουν άτομα πίσω από το τεχνικό τιμ της ομάδας που αξιολογούν την κάθε περίπτωση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν το μήνυμα σε όλους ότι είναι υπό συνεχή αξιολόγηση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα