Φαβορί ο Κεραυνός

Το τέταρτο και τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών «Τάσος Μητσόπουλος» θα διεξαχθεί σήμερα στο «Κώστας Παπαέλληνας», στον Στρόβολο, ανάμεσα στον Κεραυνό και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

H oμάδα του Στροβόλου είναι το φαβορί για τη νίκη, αφού έδειξε ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα. Ο Κεραυνός μετράει είκοσι βαθμούς στο πρωτάθλημα και με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ θα φτάσει τα δέκα επιτυχή αποτελέσματα σε δώδεκα αγώνες.

Από

την άλλη η Ένωση Νέων Παραλιμνίου βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 14 βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες και οκτώ ήττες. Οι «βυσσινί» φέτος έδειξαν ότι έφτιαξαν μία καλή ομάδα, και θα ταξιδέψουν στη Λευκωσία με μοναδικό σκοπό να πετύχουν την έκπληξη και να φύγουν νικητές από το «Κώστας Παπαέλληνας».

Έτσι, λίγο πριν το φινάλε της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος», οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι συναρπαστικό!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) μέσω της ιστοσελίδας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy , σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα