Ένα βήμα πιο κοντά στο Όσκαρ ο Leonardo Di Caprio

Τα 22α βραβεία SΑG (Screen Actors Guild Awards), που έγιναν χτες 30 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, θεωρούνται παραδοσιακά ως η καλύτερη πρόβλεψη για τα Όσκαρ. Το γεγονός λοιπόν ότι ο Leonardo Di Caprio κέρδισε το πρώτο βραβείο Αντρικού ρόλου για το The Revenant, αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες
να πάρει φέτος επιτέλους το πολυπόθητο Οσκαρ.

Οι μεγάλοι νικητές ήταν η ταινία Spotlight, που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Η ταινία αφορά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έκανε η εφημερίδα Boston Globe για τα σκάνδαλα στην Καθολική Εκκλησίά της Αμερικής. Μεγάλος νικητής ήταν και ο Idris Elba που κέρδισε όχι ένα άλλα δύο βραβεία- το βραβείο Β’ αντρικού για το ρόλο του στην ταινία Beasts of the Wild και το Βραβείο Αντρικής Ερμηνείας σε τηλεοπτική σειρά για το Luther.

Βραβείo κέρδισε επίσης η Βrie Larson για το The Room, καθώς και oι τηλεοπτικές σειρές Downton Abbey και Orange is the New Black.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα