"Θα πρέπει πάνω από όλα να είναι άνθρωπος"

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου έδωσε συνέχεια στο περιστατικό με τον Γιαννιώτα και μέσω facebook.

Αναλυτικά:

Καταρχήν θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο ΑΠΟΕΛ για την νίκη του.
Η νίκη είναι νίκη όπως και εάν ήρθε και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι.

Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ σε κάποια πράγματα που είδα σήμερα και με έκαναν να διερωτώμαι ποια η ουσία του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σκοπός

μου η αντιπαράθεση με το ΑΠΟΕΛ αλλά ότι βλέπουμε, καλό ή κακό πρέπει να το λέμε, μπας και βάλει κανένας μυαλό σε αυτόν τον τόπο.

1ον: Πόση γαιδουροσύνη μπορεί να έχει κάποιος, όταν βλέπει αντίπαλο ποδοσφαιριστή να σφαδάζει στο έδαφος και ενώ ο τερματοφύλακας την αντίπαλης ομάδας βγάζει την μπάλα έξω να την παίρνει και να προσπαθεί να κάνει επίθεση? Εδώ δεν θέλω να αναφερθώ σε fair-play γιατί και η λέξη αυτή έχει χάσει την σημασία της πλέον. Μόνο ένα τετράποδο θα συμπεριφερόταν έτσι. Σημείωση, ο ποδοσφαιριστής μας Μάθιου Μπεμπά απεχώρησε από το γήπεδο για να μπει στο λεωφορείο αποστολής βασταζόμενος από 2 ποδοσφαιριστές μας.

2ον: Πόση ανέχεια για να μην πω και απάθεια από τον κατά τα άλλα σεβαστό Κύριο Κετσπάγια να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του να εκτελέσουν το φάουλ από το οποίο προηγήθηκε η πιο πάνω φάση? Αναρωτιέμαι πως το σκέφτηκε.

3ον: Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την σιγή ιχθύος εκ μέρους του επίσημου ΑΠΟΕΛ για την συμπεριφορά του εν λόγω ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη φάση. Μία απολογία τουλάχιστον δεν θα έβλαπτε. Ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι το ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται τέτοια καραγκιοζιλίκια από τους ποδοσφαιριστές του για να παίρνει αποτελέσματα και αυτό το έχει αποδείξει στο παρελθόν με τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο Κ. Γιαννιώτας θα πρέπει πάνω από όλα να είναι άνθρωπος και να σέβεται την φανέλα που φορεί και μετά όλα τα άλλα. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά στο θέμα διαιτησίας στο σημερινό αγώνα, νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Αύριο τα σπουδαία.

Κλείνοντας θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας, να γίνουμε όλοι μια γροθιά, να αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο στον δρόμο μας και να σπρώξουμε την ομάδα μας στις νίκες που χρειάζεται αρχής γενομένης από τον επόμενο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού για να επιτύχουμε το στόχο μας.

Together we change everything!

Keywords
Τυχαία Θέματα