Έξω από το Προεδρικό την Παρασκευή οι εργαζόμενοι της «ΖΗΝΩΝ»

«Ανακοινώνουμε ότι από την Παρασκευή 22  Μαΐου και μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα μας, λεωφορεία του Στόλου μας θα κατευθυνθούν στην Λευκωσία. Στις 9.30πμ θα σταθμεύσουμε στο χώρο του γραφείου του Γενικού Ελεγκτή, όπου και θα παραμείνουμε μέχρι τις 11πμ, διαμαρτυρόμενοι για την στάση και ενέργειες του εναντίον της εταιρείας μας», αναφέρουν σε ανακοίνωση της η  Συντονιστική Επιτροπή Μέτοχων και Εργαζομένων «ΖΗΝΩΝ».


Αυτούσια

η ανακοίνωση:


Ενημερώνουμε το κοινό ότι συνεχίζουμε για τέταρτη συνεχόμενη μέρα τα δυναμικά μέτρα αντίδρασης μας εναντίον της κατακύρωσης της προσφοράς για τις δημόσιες συγκοινωνίες της επαρχίας Λάρνακας στην κοινοπραξία MLKP, από την αρμόδια επιτροπή του Yπουργείου Μεταφορών. Μία απόφαση εντελώς άδικη, αντιδεοντολογική και η οποία καταπατεί κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Μαΐου, αριθμός λεωφορείων του στόλου μας θα βρίσκεται κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου των Φοινικούδων στη Λάρνακα όπου και θα συνεχιστεί η διαμαρτυρία μας, η ενημέρωση του κοινού και η συλλογή υπογραφών για το δημοψήφισμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Θέλουμε να τονίσουμε ξανά, ότι καθόλη την διάρκεια των δυναμικών μας μέτρων, δεν επηρεάζονται τα σχολικά δρομολόγια ως ένδειξη καλής θέλησης.

Έχουμε προβεί σ’ επανειλημμένες εκκλήσεις προς τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Γενικό Ελεγκτή και τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, για να επέμβουν και να θέσουν τέρμα στο τεραστίων διαστάσεων έγκλημα και σκάνδαλο που αφορά τις δημόσιες συγκοινωνίες της επαρχίας μας. Εξακολουθούν να κωφεύουν και να μας αγνοούν επιδεικτικά, θεωρώντας ίσως ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγούν από την παρουσία μας. Η απάντηση μας είναι η κορύφωση των δυναμικών μας μέτρων, μεταφέροντας τις στην πρωτεύουσα, έξω από την πόρτα τους.

Ανακοινώνουμε ότι από την Παρασκευή 22  Μαΐου και μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα μας, λεωφορεία του Στόλου μας θα κατευθυνθούν στην Λευκωσία. Στις 9.30πμ θα σταθμεύσουμε στο χώρο του γραφείου του Γενικού Ελεγκτή, όπου και θα παραμείνουμε μέχρι τις 11πμ, διαμαρτυρόμενοι για την στάση και ενέργειες του εναντίον της εταιρείας μας.

Ακολούθως, θα κινηθούμε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και θα παραμείνουμε από τις 11.30πμ μέχρι και τις 13.00μμ. Επιδίωξη μας είναι να συναντηθούμε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον οποίο θα παρουσιάσουμε τα πραγματικά γεγονότα και τη στάση του Γενικού Ελεγκτή και θα ζητήσουμε να παρέμβει πολιτικά και να αποδώσει ευθύνες με τον δυναμισμό που τον διακρίνει.

Η συλλογή υπογραφών για το Δημοψήφισμα θα συνεχιστεί επί τόπου και διαδικτυακά και το αποτέλεσμα του θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στο Γραφείο της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα