Επικοινωνία Αναστασιάδη-Μητσοτάκη για διευκολύνσεις σε φοιτητές

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. 

Επίκεντρο της συνομιλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό υπήρξε η παροχή διευκολύνσεων σε Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια στην Ελλάδα, έτσι ώστε να καταστεί δυνατό να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους και τα εργαστηριακά μαθήματα που είχαν διακοπεί λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση
της πανδημίας κορωνοιού.

Ο κ. Μητσοτάκης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας και συμφωνήθηκε όπως υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των αρμόδιων Υπουργείων για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τη θετική του ανταπόκριση. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, "Ευχαριστώ θερμά τον @PrimeministerGR για την ανταπόκριση στο αίτημά μου για διευκόλυνση των Κύπριων φοιτητών για επιστροφή τους στην Ελλάδα. Συμφωνήσαμε όπως τα αρμόδια Υπουργεία προβούν στις απαραίτητες ενέργειες". 

Ευχαριστώ θερμά τον @PrimeministerGR για την ανταπόκριση στο αίτημά μου για διευκόλυνση των Κύπριων φοιτητών για επιστροφή τους στην Ελλάδα. Συμφωνήσαμε όπως τα αρμόδια Υπουργεία προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 21, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα