Έβαλαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να εγκαινιάσει παράνομο έργο;

«Εν μέσω πυροτεχνημάτων και τυμπανοκρουσιών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινίασε πριν λίγες μέρες το μεγάλο έργο Del Mare στη Λεμεσό. Στη φαντασμαγορική εκδήλωση συμμετείχε η αφρόκρεμα της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της χώρας», καταγγέλλουν, μεταξύ άλλων, οι Οικολόγοι σε ανακοίνωσή τους.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων:

«Κανείς δεν γνώριζε ότι πίσω από την φαντασμαγορική τελετή κρύβεται ένα όργιο από διαδικασίες express για να αδειοδοτηθεί στο άψε – σβήσε το μεγάλο έργο, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι

δικαιολογημένες ανησυχίες και χωρίς να εφαρμόζονται οι όροι που καθορίζονται από την νομοθεσία.

Το σίγουρο είναι ότι το έργο άρχισε να κατασκευάζεται χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες. Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι άλλοι επίσημοι διασκέδαζαν στο χώρο του εργοταξίου, δεν γνώριζαν ίσως ότι σύμφωνα με την νομοθεσία βρίσκονται σε χώρο όπου διεξάγονται μη αδειοδοτημένες εργασίες.

Οι δημοτικές και πολεοδομικές αρχές, αντί να πάρουν τα μέτρα τους κατά των παρανομούντων, συναγελάζονται με τους επιχειρηματίες και κάνουν διάφορες συμφωνίες αμφιβόλου νομιμότητας.

Και οι απλοί πολίτες παρακολουθούν εμβρόντητοι και διερωτώνται γιατί να μην υπάρχει κάτι το ύποπτο σε αυτή την υπόθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα