Έτοιμος ν' ακολουθήσει το... χρήμα ο Ζαχίντ!

Ευρισκόμενος στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιάς Ζαχίντ έχει το δικαίωμα να κινηθεί κατά το δοκούν το προσεχές καλοκαίρι στην επιλογή του επόμενου εργοδότη του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε νορβηγική ιστοσελίδα ο Πακιστανός μεσοεπιθετικός είχε εκφράσει την επιθυμία-πρόθεση να αγωνιστεί σ' ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, ακόμη και αν το έκανε με μια ομάδα που δεν θα είχε πρωταγωνιστικούς

στόχους.

Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως ο Ζαχίντ ετοιμάζεται να κάνει αποδεκτή μια εξαιρετικά δελεαστική οικονομική πρόταση και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Στον 26χρονο άσο έχει προσφερθεί συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές άνω των €600.000, τα οποία αποτελούν αύξηση κατά 25% της πρότασης από την Καραμπάγκ (€450.000) που επίσης θέλει να αποκτήσει τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ.

Όπως όμως έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα, προβάδισμα για τον Ζαχίντ έχει ο τουρκικός σύλλογος.

Έφτασε στα αυτιά μας πως ο Ζαχιντ έχει από ομάδα της Τουρκίας πρόταση που ξεπερνά τις 600 χιλιάδες ευρώ και είναι έτοιμος να την κάνει αποδεκτή. Παράλληλα η προταση από την Καραμπάχ φτάνει στα 450 χιλιάρικα για έναν χρόνο. Επαναλαμβάνουμε όμως πως ο Γκάγιας Ζαχίντ είναι έτοιμος να πει ναι στην πρόταση της τουρκικής ομάδας . Μιλάμε για πολλά λεφτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα