Κατερίνα Λέχου: «Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο είτε είσαι ο Κουν είτε όχι» (Video)

Στις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε η Κατερίνα Λέχου, ερωτηθείσα -μεταξύ άλλων- για τη συμπεριφορά του Κουν ο οποίος φημολογούταν ότι ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τους μαθητές του.

Η ηθοποιός εξήγησε, επίσης, τι την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του.

«Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο είτε είσαι ο Κουν είτε δεν είσαι. Όπως και να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μια καλύτερη

ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι.

Το έχω δει να γίνεται και εφόσον υπάρχει ένας άλλος καλύτερος, ευγενέστερος, αποτελεσματικότερος τρόπος, τότε γιατί προσφεύγουμε σε αυτόν; Πιστεύω, λοιπόν, ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση, χωρίς να σημαίνει ότι η δουλειά χάνει οτιδήποτε από την πειθαρχία της, την αυστηρότητά της,την αφοσίωσή της, Καθόλου!

Είναι ένα πολύ σκληρό επάγγελμα και παίζεις με πολύ λεπτές ψυχικές ισορροπίες. Αυτό πρέπει να το γνωρίζεις πριν μπεις σε αυτό. Αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να σου τσαλαπατάει ο καθένας την προσωπικότητά σου» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδήσεις σήμερα

Θανάσης Κουρλαμπάς: Τι έκανε για να πάρει τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες – «Ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει» (Video)

Γιάννης Πλούταρχος: «Δε θα με πείραζε αν ο γιος μου συμμετείχε σε μουσική ακαδημία» (Video)

Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη – Κιμούλη: «Δεν πιστεύω πως έκαναν ό,τι τους κατηγορούν»

Keywords
Τυχαία Θέματα