Έτοιμο το σύστημα να δεχθεί περισσότερα μηνύματα σε πιθανή αύξηση μετακινήσεων

Πιθανή είναι η αύξηση των κατ ΄ εξαίρεση μετακινήσεων πολιτών κατά τη σταδιακή άρση περιοριστικών μέτρων από την Κυβέρνηση.

Όπως γράφτηκε σε προηγούμενα άρθρα ανάμεσα στα πολλά που εξετάζονται είναι και η αύξηση των ημερήσιων μετακινήσεων από μια που είναι σήμερα σε δυο ή και τρεις. Αυτό φυσικά είναι κάτι που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο(29/04).

Για την πιο πάνω πιθανότητα και ερωτηθείς εάν μπορεί το σύστημα μέσω μηνυμάτων(σ.σ 8998) να αντέξει τα περισσότερα καθημερινά μηνύματα, μίλησε στο SigmaLive,

o Υφυπουργός Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος.

«Εάν αυξηθούν τα μηνύματα μετακινήσεων των πολιτών είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Εάν προκύψουν τεχνικά προβλήματα από τον όγκο μηνυμάτων θα τα εντοπίσουμε και θα επιδιορθωθούν άμεσα όπως και την προηγούμενη φορά που προέκυψαν», είπε.

Σημειώνεται πως για το πρώτο στάδιο άρσης μέτρων εξετάζεται παράλληλα το άνοιγμα μικρών εργοταξίων και μικρά καταστήματα λιανικού εμπορίου. Νοείται ότι σε όλες τις φάσεις τα μέτρα αποστάσεων και υγιεινής είναι υποχρεωτικά.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα