Ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη τους έξοδο!

Στον Απόλλωνα ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη τους έξοδο μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν, για τον αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι. Αυτό δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου:

"Θα στρέψουμε την προσοχή μας πρώτα στο κύπελλο και μετά στον Εθνικό. Υπάρχει ακόμη μία προπόνηση στο Κολόσσι σε λίγη ώρα. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε κάτι για το αυριανό πλάνο, πάμε για να κερδίσουμε και για την πρόκριση. Είναι αρκετές οι απουσίες. Ο Γκίε είναι στην τελική ευθεία αποκατάστασης, το ίδιο και ο Κυριάκου,

ο Αγγελή είναι στο Πόρτο για την επέμβαση. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η επέμβαση για να δούμε τον χρόνο αποκατάστασης που θα χρειαστεί. Προσεγγίζουμε το παιχνίδι ξεχωριστά, δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τον στόχο μας, εμείς βλέπουμε τα του οίκου μας, το πώς εμείς θα πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο. Κοντά στις 2000 αναμένεται η προσέλευση στο Δασάκι, θα είναι η μεγαλύτερη μας έξοδος για φέτος. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, ο κόσμος αυξάνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα