Εσείς επισκεφτήκατε τον υδάτινο επίγειο παράδεισο της Αφροδίτης;

Το ανανεωμένο υδροπάρκο στην περιοχή της Πάφου σάς δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία σε ένα ειδυλλιακό, φυσικό τοπίο κάτω από τον λαμπερό ήλιο.

Είτε αναζητάτε αμέτρητες βουτιές και αστείρευτο παιχνίδι είτε απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης, το Paphos Aphrodite Waterpark ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Αqua Infinity, Free Fall, Kamikaze, Racer, Volcano, αλλά και

το ολοκαίνουργιο Cannon Drop, είναι μόνο λίγα από τα διασκεδαστικά παιχνίδια και τις θεαματικές νεροτσουλήθρες που διαθέτει το Paphos Aphrodite Waterpark, καθιστώντας το ως τον μεγαλύτερο πόλο έλξης στην Πάφο, φιλοξενώντας άνω των 13000 επισκεπτών τη σεζόν.

Για ξεχωριστά γευστικά διαλείμματα ανάμεσα στις βουτιές σας, παρέχεται πληθώρα επιλογών γευμάτων στα προσεγμένα εστιατόρια του πάρκου, διεθνούς καθώς και κινέζικης κουζίνας, που θα σας ενθουσιάσουν. Επιπλέον, οι άρτιες εγκαταστάσεις του έχουν αναβαθμίσει με επιτυχία το τουριστικό προϊόν της πόλης μας, στοχεύοντας στην αδιάκοπη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί, λοιπόν, στην έκρηξη αδρεναλίνης αλλά και στις ξέγνοιαστες στιγμές αναψυχής για μικρούς και μεγάλους που υπόσχεται το Paphos Aphrodite Waterpark;

Και μην ξεχνάτε! Κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τέλος Οκτώβρη 2018, εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας για 50% έκπτωση στην τιμή εισόδου. Αρκεί να αναφέρετε στην είσοδο “weekend offer” για να τύχετε της έκπτωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα