Ερευνητική ΣΚΤ: Θ’ απαντήσουμε σε δημοσιεύματα για μέλος μας

Η Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού δήλωσε διά του Προέδρου της Γεώργιου Αρέστη ότι έχει υπόψη της το δημοσίευμα στον έντυπο Τύπο, καθώς και επιστολή που απέστειλε ο Κρις Τριανταφυλλίδης στον Γενικό Εισαγγελέα και θα απαντήσει.



Συγκεκριμένα, στην επιστολή Τριανταφυλλίδη, θέμα τάξεως για το μέλος της τριμελούς Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό Γεώργιο Γεωργίου φαίνεται να προκύπτει, καθώς ήταν υποψήφιος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας

το 2013 και το 2015.

«Έχουμε υπόψη κάποια δημοσιεύματα και σήμερα θα απαντήσουμε εντός της ημέρας», μέσω ανακοίνωσης, ανέφερε ο κ. Αρέστη κατά την έναρξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας.

Στο μεταξύ, σειρά στις δημόσιες ακροάσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, βρέθηκε σήμερα το πρώην μέλος της επιτροπείας της ΣΚΤ, Γιαννάκης Γιαννάκη.

Στην κατάθεσή του ο Γιαννάκης Γιαννάκη περιέγραψε μια χαοτική κατάσταση την προ του 2013 εποχή στο Συνεργατισμό.

Σε ότι αφορά την παραχώρηση δανείων «δεν υπήρχε εγχειρίδιο πιστοδοτήσεων, μηχανισμοί ελέγχου και ήταν στη συνείδησης της κάθε επιτροπής η λήψη μέτρων για τα ΜΕΔ»

Keywords
Τυχαία Θέματα