Ερντογάν για Σαουδάραβα δημοσιογράφο:«Παρακολουθώ την υπόθεση»

Ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει καμία φήμη για τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα στην Άγκυρα, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Sigmalive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

Όπως ανέφερε, παρακολουθεί το θέμα από κοντά ως πρόεδρος της χώρας και αναμένει το πόρισμα του εισαγγελέα που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ερευνάται επίσης, όπως ανέφερε, και η είσοδος του αεροσκάφους στην Τουρκία που μετέφερε 15 Σαουδάραβες, που

περιγράφονται ως ‘εκτελεστές’ του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

«Πιστεύω ότι όσοι είναι οπαδοί των ελευθεριών και της ελεύθερης σκέψης δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι ένα τέτοιο πράγμα που έγινε στον κόσμο, στη δική μας χώρα. Ως πρόεδρος της Δημοκρατίας το παρακολουθώ στενά. Ερευνώνται οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Έχω προσδοκίες. Ερευνάται η είσοδος και η έξοδος από το προξενείο. Όλα παρακολουθούνται. Όπως και το πώς έφυγε το αεροσκάφος από το αεροδρόμιο. Όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας μας παρακολουθούν τα πάντα. Μακάρι να μην έρθουμε αντιμέτωποι με εικόνες που δεν επιθυμούμε. Περιμένουμε και θα δούμε. Για ό,τι αποτέλεσμα βγει, θα ενημερώσουμε τον κόσμο», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος πρόσθεσε ότι γνωρίζει προσωπικά το Σαουδάραβα δημοσιογράφο εδώ και πολλά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Σαουδάραβα, Παρακολουθώ,erntogan, saoudarava, parakoloutho