Ερμής: Σταθεροποίηση και νίκη στον… τελικό

Πριν από δύο εβδομάδες ο Ερμής κατάφερε να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα, που τον έβαλε γερά στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη. Μια εβδομάδα μετά, η εικόνα της ομάδας ήταν εντελώς διαφορετική, αφού παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από την Ανόρθωση.

Η ομάδα του Φαν Ντε Χάαρ έδειξε όμως ότι διαθέτει πολύ μεγάλες δυνατότητες, αλλά της λείπει η σταθερότητα. Κάτι το οποίο θέλουν να διορθώσουν ενόψει της συνέχειας, καθώς η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία θα δυσκολέψει κατά πολύ.

Τη

δεδομένη στιγμή η προσοχή όλων είναι επικεντρωμένη στο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο με τα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα απέκτησε χαρακτήρα τελικού για τους "φτεροπόδαρους". Και αυτό διότι ο Ερμής υπολείπεται τεσσάρων βαθμών από την επικείμενή του αντίπαλο, ενώ την ίδια στιγμή Ανόρθωση και Ομόνοια βρίσκονται οριακά πιο πάνω. Άρα, είναι αυτονόητο πως στο ενδεχόμενο ήττας θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα για τους Αραδιππιώτες, οι οποίοι ούτε για αστείο δεν θέλουν να σκέφτονται τέτοιο σενάριο. Στις τάξεις των παικτών επικρατεί μεγάλη αποφασιστικότητα και θέληση για νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς το θεωρούν ιδανική ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την προνομιούχo 3η θέση. Παράλληλα, ας μη μας διαφεύγει το γεγονός πως Ανόρθωση και Ομόνοια θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και θα προκύψουν βαθμολογικές απώλειες, τις οποίες στον Ερμή θέλουν να εκμεταλλευτούν.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, οριστικά ξένο σώμα θεωρείται ο Τσίνα από τον Ερμή. Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, δεν υπολογίζεται από τον Ολλανδό προπονητή Φαν Ντε Χάαρ. Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Ερμή σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού τεχνικού, αφού στη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα