Εργασίες σε δρόμους στην Λεμεσό και στο Στρόβολο - Κλειστοί δρόμοι

Εργασίες διεξάγονται στην Λεμεσό και συγκριμένα στην λεωφόρο Ομονοίας, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πάφου, για συντήρηση του ασφαλτικού οδοστρώματος της λεωφόρου Ομονοίας. Οι εργασίες άρχισαν στις 6.00 το πρωί σήμερα Κυριακή, 3 Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6.00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείσουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες στη μια κατεύθυνση σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται

στις διπλανές λωρίδες με αμφίδρομη κίνηση. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις θα κλείσει τμηματικά η μία λωρίδα στη μία κατεύθυνση και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Εργασίες διεξάγονται και στο Στρόβολο, από τις 7.00 το πρωί σήμερα, στη διασταύρωση των λεωφόρων Αθαλάσσας, Ιωσήφ Χ" Ιωσήφ και Γ. Παρασκευαΐδη. Οι εργασίες διεξάγονται από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 5.00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια τους, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας των αναφερόμενων λεωφόρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα