Πρόβλεψη-αποκάλυψη στην Espresso: Ο ιός θα επιστρέψει έπειτα από 10 χρόνια! Ποιες είναι οι ισχυρές οικογένειες που τον κατασκεύασαν

Οι θεωρίες συνωμοσίας πάντοτε συναρπάζουν και βρίσκουν πολλούς αποδέκτες. Η πανδημία του κορωνοϊού είναι γεγονός ότι έχει κάνει ακόμη και τους ορθολογιστές να… ψάχνουν τα πράγματα λίγο παραπάνω, καθώς ξαφνικά ένας ιός ήρθε για να αλλάξει τη ζωή μας. Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει, γίνεται έλεγχος στην καθημερινότητά μας, υπάρχει φόβος και τρόμος στους πολίτες διεθνώς.

Ο γνωστός αστρολόγος και παρουσιαστής Άρης Παπαδογιάννης μιλάει στην «Espresso» και αναλύει τις προβλέψεις του για το μέλλον, οι οποίες είναι σοκαριστικές: «Ο

κορωνοϊός όπως εμφανίστηκε γρήγορα, έτσι γρήγορα θα εξαφανιστεί και θα επιστρέψει έπειτα από 10 χρόνια. Το εμβόλιο θα βρεθεί μέχρι του χρόνου τον Μάιο, αλλά ο ιός θα μεταλλαχθεί και θα γίνει ακόμη πιο επιθετικός. Θα έχουμε πάλι καραντίνα, αλλά τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Πρόκειται για έναν κατασκευασμένο ιό μέσα σε εργαστήρια. Κατάφεραν και δημιούργησαν έναν ιό που είναι ήδη νεκρός. Πώς να σκοτώσεις έναν οργανισμό, που είναι ήδη πεθαμένος; Γι’ αυτό δεν μπορούν να βρούνε εύκολα το εμβόλιο οι γιατροί» λέει ο αστρολόγος.

Ο ίδιος ισχυρίζεται μάλιστα πως μέσα από την εκπομπή του στο High TV είχε προβλέψει την έλευση του κορωνοϊού πριν από μερικούς μήνες: «Περίπου οκτώ μήνες πριν είχα πει μέσα από την εκπομπή μου ότι κάθε 40 χρόνια δημιουργείται στον ουρανό μια πλανητική σύνοδος, η οποία φέρνει παγκοσμίως μια μεγάλη αλλαγή. Αυτό το γνώριζα πριν από 30 χρόνια που ξεκίνησα τις σπουδές μου στην αστρολογία» αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας ότι οι ελίτ παγκοσμίως δημιούργησαν το ιό, ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη μας.

«Οι οκτώ οικογένειες που ελέγχουν την οικονομία παγκοσμίως κατασκεύασαν τον κορωνοϊό. Τρεις από αυτές είναι ευρέως γνωστές, είναι του Μπιλ Γκέιτς, των Ροκφέλερ και η οικογένεια του προέδρου του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Θέλουν νεκρούς περίπου 35.000.000 ανθρώπους για να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης, κυρίως συνταξιούχους, που τους θεωρούν ανενεργό δυναμικό, ώστε να γίνουν ακόμη πλουσιότεροι.

Το δεύτερο σχέδιό τους είναι ότι όταν ο ιός μεταλλαχθεί θα τσιπάρουν και θα εμβολιάσουν όλο τον κόσμο. Χωρίς τσιπάρισμα και χαρτί εμβολιασμού δεν θα μπορείς να πας ούτε μέχρι το περίπτερο. Θα το παρουσιάσουν ότι το κάνουν για το καλό μας, αλλά πρόκειται για τον απόλυτο έλεγχό μας. Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια μετά τον κορωνοϊό, θα μας ελέγχουν με τον φόβο μας» ολοκληρώνει τους ισχυρισμούς του ο αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης.

Πρόβλεψη-αποκάλυψη στην Espresso: Ο ιός θα επιστρέψει έπειτα από 10 χρόνια! Ποιες είναι οι ισχυρές οικογένειες που τον κατασκεύασαν via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα