Ο Εμπρηστής με το στερεό πετρέλαιο

Συνολικά οκτώ κλήσεις δέχθηκε από τις εννέα και μισή χθες το πρωί ως και τις τρεις και μισή το απόγευμα η Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε περιοχή μεταξύ των χωριών Αστρομερίτης – Βυζακιά - Ευρύχου και Κάτω Μονή. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» ο Επαρχιακός Υπεύθυνος Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας Λεωνίδας Λεωνίδου, ανέφερε πως η Πυροσβεστική

δέχτηκε πληροφορία για ύποπτο ο οποίος πετούσε στερεό πετρέλαιο στους αγρούς.

Παράλληλα, εθνοφρουροί που υπηρετούν στα γύρω φυλάκια της περιοχής κατέσβησαν μικρή πυρκαγιά που προκλήθηκε από τον ύποπτο τον οποίο αναζητεί η Αστυνομία.

Τα ξημερώματα εξάλλου λήφθηκε μήνυμα για αποπαγίδευση τραυματιών από όχημα μετά από τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Πύλης Πάφου και 20 περίπου λεπτά αργότερα ένας τραυματίας απεγκλωβίστηκε από ιδιωτικό όχημα και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας.

Εξάλλου, χθες η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε κλήση για ανάσυρση τραυματισμένης γυναίκας από υπόγειο ιδιωτικής οικίας στην οδό Ταγματάρχου Πουλίου στον Άγιο Ανδρέα στη Λευκωσία.

Τραυματίστηκε συγκεκριμένα γυναίκα 73 χρόνων, η οποία μετά από πτώση από αυτοσχέδιο ανελκυστήρα του οποίου κόπηκε το συρματόσχοινο, εγκλωβίστηκε στο υπόγειο της οικίας. Η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Συνολικά η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 22 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις από τις έξι χθες το πρωί έως και τις έξι το πρωί σήμερα.

Δέχθηκε επίσης 4 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα