Πολύ καλή εκκίνηση ο Μάρκος

Με ένα πολύ δυνατό τελείωμα στο ματς, ο Μάρκος Παγδατής κατάφερε να περιορίσει την αντεπίθεση του wild card Νίκολας Αλμάγκρο και να κερδίσει τον Ισπανό άσο στο σημαντικότερο παιχνίδι της Τρίτης για τον 1ο γύρο του Malaysian Open, με τον Κύπριο να επιστρέφει με σπουδαία νίκη στο indoor τουρνουά της Κουάλα Λουμπούρ.



Μια πολύ καλή πορεία, ανάλογη με αυτή το 2011 όταν είχε φτάσει στον τελικό της Κουάλ Λουμπούρ, θέλει να κάνει ο Μάρκος Παγδατής στο Malaysian Open

και το ξεκίνημά του ήταν αρκετά καλό.

Ο Μάρκος Παγδατής , δεν παρουσίασε σημάδια κατάρρευσης μετά την ισοφάριση του Νίκολας Αλμάγκρο και με 6-3, 6-7(5), 6-1 επί του Ισπανού, προκρίθηκε στο 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης.

Το Νο51 στον κόσμο, δεχθηκε δύο breaks στο σερβίς του (και τα δύο στο 2ο σετ), αφού σέρβιρε πολύ καλά στο 1ο και στο 3ο σετ, ολοκληρώνοντας τη νίκη του σε 1 ώρα και 47 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει το Νο8 του ταμπλό, Βάσεκ Πόσπισιλ που κέρδισε με 6-3, 6-4 τον Ιάπωνα, Γιασουτάκα Ουτσιγιάμα.

Ήταν η πρώτη νίκη του Παγδατή επί του Αλμάγκρο, στη δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour, με τον 30χρονο Ισπανό να προσπαθεί να επιστρέψει στην καλή του φόρμα, έχοντας χάσει το δεύτερο μισό της περσινής σεζον λόγω τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα