Ερχιουρμάν: Χρησιμοποιήσαμε όλες τις δυνατότητες για κτηνοτρόφους

Οι προτάσεις τους προς τους κτηνοτρόφους είναι με βάση όλες τις δυνατότητες που έχουν, δήλωσε ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν, λέγοντας πως «χρησιμοποιώντας όλες τις επιλογές, καταθέσαμε τις προτάσεις που μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά αυτές απορρίφθηκαν».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν προέβη σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε μαζί με τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπουργό εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι, με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος νωρίτερα είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων.

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν

είπε ότι σε περιόδους εκτάκτου ανάγκης, όπως αυτή που διανύουν, πρέπει όταν λαμβάνεις μια απόφαση να δεις τι επιπτώσεις θα έχει, πώς επηρεάζει τα δημοσιονομικά, να τα λαμβάνεις υπόψη όλα, όπως έπραξαν για τα ζητήματα των κτηνοτρόφων, κάνοντας χρήση «του μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας».

Ο κ. Ερχιουρμάν δήλωσε ότι η πόρτα του, όπως και οι πόρτες των «υπουργείων», είναι ανοικτές για διάλογο, αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι «δεν έχουμε τη δυνατότητα να πράξουμε περισσότερα από όσα μπορούμε. Και χθες πράξαμε αυτό που μπορούσαμε, πιέζοντας τις δυνατότητές μας όσο πάει».

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν είπε ότι με τον κ. Οζερσάι ενημέρωσαν τον Μουσταφά Ακιντζί για τις επαφές τους στην Άγκυρα και πρόσθεσε ότι σήμερα έστειλε γραπτώς τα ζητήματα που συζήτησαν με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι προχθές στο γεύμα εργασίας για τα προβλήματα της οικονομίας του ψευδοκράτους, μαζί με τις απόψεις της «κυβέρνησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερχιουρμάν, Χρησιμοποιήσαμε,erchiourman, chrisimopoiisame