Επίθεση Λήδρας: «Η βία στους ακτιβιστές δεν πρόκειται να περάσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση κατά ακτιβιστών σημειώθηκε το Σάββατο στην Λήδρας, με τις σκηνές βίας να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησαν δύο από τους ακτιβιστές που δέχθηκαν επίθεση.

Ο Κύπρος ανέφερε ότι όλοι είδαν τι συνέβη εκείνο το βράδυ. « Προσπαθήσαμε να αναπαραστήσουμε την σφαγή αθώων πλασμάτων με ψεύτικο αίμα». Συμπλήρωσε ότι δεν χρειάζεται άδεια για να κάνει κάποιος ακτιβισμό. «Είναι δικαίωμά μας. Αν κάποιος διαφωνεί ότι του δείχνουμε την βία που ο ίδιος προκαλεί, ας καλέσει την Αστυνομία. Η βία στους ακτιβιστές

δεν πρόκειται να περάσει».

Διαβάστε ακόμη: «Πάεννε σκουπίστου τωρά» - Βίντεο απ΄την ένταση σε Λήδρας κατά ακτιβιστών Ζώων

Σημείωσε ότι φοβήθηκαν αλλά «ο φόβος που νιώθουν τα ζώα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το περιστατικό». Διευκρίνισε ότι ο ίδιος ξανά βίωσε τέτοιου είδους επιθέσεις και ότι η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία. Ακόμη, είπε ότι «δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν κάποιος σου επιτίθεται». 

Ο Αντώνης από την πλευρά του ανέφερε ότι συμμετείχε στη διαμαρτυρία αλλά δεν δέχθηκε επίθεση. «Τους ενόχλησε η πραγματικότητα. Όταν πάμε με τα παιδιά μας στον κρεοπώλη, καταλαβαίνουν ότι είναι κομμάτια από κακοποιημένα ζώα;»

Συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβηθεί. «Τα ζώα ποιος θα τα υπερασπιστεί; Είναι η μοναδική φορά στην ιστορία που τα θύματα δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Εμείς οι θύτες πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των θυμάτων».

Τέλος, ανέφερε ότι το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία  για τα δικαιώματα των ζώων στο Προεδρικό στις 5:00 το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμη: 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση Λήδρας, ΒΙΝΤΕΟ,epithesi lidras, vinteo