Επιστροφή Τέρι στην ενδεκάδα της Τσέλσι

Έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα της Τσέλσι είναι ο Τζον Τέρι. Ο αρχηγός της Τσέλσι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεση του Αντόνιο Κόντε για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των «μπλε», ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις αρχές του περασμένου μήνα, δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί την Πέμπτη, ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής είπε ότι 35χρονος άσος θα μπορέσει να ενισχύσει την Τσέλσι στο δύσκολο παιχνίδι με τους «μπέμπηδες».

«Ο Τζον είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο Κόντε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου και συνέχισε: «Προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα και το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο δεν υφίσταται, πλέον. Θα είναι διαθέσιμος για το ματς.»

Συγκεκριμένα ο Τέρι απουσιάζει από τις εκδηλώσεις των Λονδρέζων εδώ και 5 εβδομάδες, όταν και τραυματίστηκε στο ματς με τη Σουόνσι. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα ήταν στον πάγκο στο νικηφόρο 3-0 επί της Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο Λονδίνο, περίπου ένα χρόνο μετά την απόλυσή του από το σύλλογο εξαιτίας της κακής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα, είναι το γεγονός που θα «σημαδέψει» το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Κόντε σχολίασε: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον Μουρίνιο. Του αξίζει ένα σωστό καλωσόρισμα. Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος για την Τσέλσι και ήταν μέλος της ιστορίας του συλλόγου».

Keywords
Τυχαία Θέματα