Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα (video)

Με χατ-τρικ (σε ασίστ) του Λουίς Σουάρες, η Μπαρτσελόνα γύρισε στον ίσιο δρόμο μετά από δύο σερί ισοπαλίες (4-1 την Αλαβές) και απολαμβάνει ξανά την μοναξιά της κορυφής.

Είναι στράικερ, πληρώνεται για να βάζει γκολ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι η μόνη δουλειά που κάνει ο Λουίς Σουάρες στο γήπεδο. Ο Ουρουγουανός έχει την κλάση, την οξυδέρκεια και το ταλέντο να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του και να είναι χρήσιμος με πάρα πολλούς τρόπους στην Μπαρτσελόνα

Αυτή την φορά έκανε ένα ιδιαίτερο χατ-τρικ

(σε ασίστ) και ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο 4-1 επί της Αλαβές, που έσπασε ένα μίνι αρνητικό σερί δύο ισοπαλιών για τους Καταλανούς. Ο Λουίς Σουάρες έκανε το πρώτο του δώρο στο 14ο λεπτό, όταν τραβήχτηκε δεξιά εκτός περιοχής και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Γκριεζμάν, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάστηκε να πατήσει τέρμα το πόδι στο γκάζι, όμως έβρισκε τρόπους να γίνεται απειλητική. Λίγο πριν την ανάπαυλα ένας υπέροχος συνδυασμός έφερε τον Αρτούρο Βιντάλ σε θέση βολής και ο Χιλιανός με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 (45’), σκορ που δεν αποδείχθηκε ασφαλείας για την ομάδα του Βαλβέρδε.

Κι αυτό γιατί ο Πονς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 (56’), ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν μετά από λάθος γύρισμα στον τερ Στέγκεν, σούταρε άστοχα σε κενή εστία.

Ένα ακόμα εκπληκτικό σουτ του Μέσι εκτός περιοχής τελείωσε την αγωνία για τον τελικό νικητή (69’), ενώ μετά από τρεις ασίστ, ο Λουίς Σουάρες πήρε κι αυτός ένα δώρο. Ανέλαβε την εκτέλεση ενός πέναλτι για χέρι, που δόθηκε μετά από VAR, και με ψύχραιμο τρόπο διαμόρφωσε το 4-1 (75’) που φέρνει ξανά τους μπλαουγκράνα στο +3 από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο.

πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα