Διπλά για Γουλβς και Σέφιλντ - Αποτελέσματα (video)

Με ανατροπή στην επανάληψη, η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νόριτς και μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά από την ζώνη του Champions League.

Η συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League και η ευρωπαϊκή της επιστροφή μετά από πολλές δεκαετίες φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη της Γουλβς,

που έχει βάλει τον πήχη ακόμα ψηλότερα, στο σεντόνι.

Οι λύκοι βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση στο Κάροου Ρόουντ, αφού η Νόριτς άνοιξε το σκορ από νωρίς με τον Κάλντγουελ και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι.

Ωστόσο, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει αλλάξει επίπεδο, ξέρει να γυρίζει τέτοια παιχνίδια. Δύο γκολ από Σαΐς και Ραούλ Χιμένες έφεραν την μεγάλη ανατροπή και πλέον οι λύκοι βρίσκονται στο -2 από την ζώνη του Champions League, ένα πόντο πίσω από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Η εκπληκτική ομάδα του Κρις Γουάιλντερ ζει ξανά ένδοξες μέρες, αφού πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μπράιτον (0-1), βάζοντας πλώρη κι αυτή για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Σαουθάμπτον πήρε το εξάποντο παραμονής μέσα στο Βίλα Παρκ (1-3) κι έβαλε σε πολύ σοβαρές περιπέτειες την Άστον Βίλαμ ενώ νίκη χρυσάφι πήρε και η Νιούκαστλ, που με γκολ του Αλμιρόν στο τέλος λύγισε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας με 1-0.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 18ης αγωνιστικής της Premier League

Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον 1-3

(75’ Γκρίλις / 21’, 51’ Ινγκς, 31’ Στέφενς)

Μπόρνμουθ - Μπέρνλι 0-1

(89’ Ροντρίγκες)

Μπράιτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1

(23’ ΜακΜπέρνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα