Επιστολή Άντρου σε Υπ. Υγείας μετά τον θάνατο του 10χρονου

Επιστολή στον Υπουργό Υγείας απέστειλε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε με αντιπροσωπεία του κόμματος στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γ. Ν. Λάρνακας.

Σκοπός της επίσκεψης, όπως αναφέρει η επιστολή, ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί μετά το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 10χρονου μαθητή και τις παραιτήσεις γιατρών.

Αυτούσια η επιστολή:

"Αντιπροσωπεία του Κόμματος μας επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

χθες, με στόχο να δει τα επιπρόσθετα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 10χρονου μαθητή και τις παραιτήσεις γιατρών.

Το πρώτο ζήτημα που τέθηκε ενώπιον του ΑΚΕΛ είναι η στελέχωση του Τμήματος. Είναι άμεση ανάγκη το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λάρνακας να στελεχωθεί με επιστημονικά καταρτισμένο, κατάλληλο προσωπικό.

Αυτή τη στιγμή μετακινήθηκε προσωρινά στο Τμήμα η Αν. Διευθύντρια του Νοσοκομείου του ΤΑΕΠ Αμμοχώστου για 15 μέρες. Εφόσον, σύμφωνα με πληροφόρησή μας, έχει εγκριθεί το αίτημα μετακίνησης άλλης ιατρού από το ΤΑΕΠ Λεμεσού στη Λάρνακα, είναι αναγκαίο να γίνουν άμεσα οι διευθετήσεις για μετακίνησή της, ούτως ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση και να αναλάβει καθήκοντα για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, στον βαθμό που είναι δυνατόν, στο ΤΑΕΠ Λάρνακας.

Θα σας παρακαλούσα να προβείτε το συντομότερο δυνατόν στις δέουσες ενέργειες.

Με εκτίμηση,

Άντρος Κυπριανού

Γενικός Γραμματέας ΚΕ ΑΚΕΛ".

Keywords
Τυχαία Θέματα