Επίσημη η «βόμβα»: Στην Αλ-Νασρ ο Ρονάλντο!

Παίκτης της Αλ-Νασρ είναι και τυπικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πήρε συμβόλαιο με 200 εκατ. ευρώ ετησίως και υπέγραψε μέχρι το 2025.

Τέλος στην καριέρα του στο top-level έβαλε ο CR7, ο οποίος λίγο πριν κλείσει τα 38 του χρόνια αποδέχθηκε την πρόταση του club της Σαουδικής Αραβίας. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, συμφώνησε για μισθό 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο, έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο για τις επόμενες 2.5 σεζόν και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του αθλήματος.

Έπειτα από περισσότερα

από 20 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, 5 Χρυσές Μπάλες, 5 Champions League, 837 γκολ και ομαδικούς και ατομικούς τίτλους με club και Εθνική Πορτογαλίας, ο μυθικός επιθετικός αποχώρησε από την Ευρώπη. Επειτα από έναν προβληματικό 6μηνο στην Γιουνάιτεντ αποφάσισε να αφήσει πίσω το τις μεγάλες λίγκες και μόνος ο χρόνος μπορεί να πει αν θα επιστρέψει σε αυτό, αφού αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Νασρ θα είναι πλέον 40+ ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω μια τέτοια εμπειρία σε ένα άλλο πρωτάθλημα και μια άλλη χώρα. Το όραμα της Αλ-Νασρ με ενέπνευσε. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες» ήταν η πρώτη δήλωση του Κριστιάνο ως παίκτης του club της Σαουδικής Αραβίας.

History in the making. This is a signing that will not only inspire our club to achieve even greater success but inspire our league, our nation and future generations, boys and girls to be the best version of themselves. Welcome @Cristiano to your new home @AlNassrFC pic.twitter.com/oan7nu8NWC

— AlNassr FC (@AlNassrFC_EN) December 30, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα