Επίσημη επίσκεψη Ναμπίλ Σάαθ στην Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστίνης και Επίτροπος Διεθνών Σχέσεων του Fateh, Δρ Ναμπίλ Σάαθ (Nabeel Shaath) όπου θα έχει δώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δρ. Σάαθ, φθάνει στην Κύπρο την Κυριακή και την Δευτέρα θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο

της Δημοκρατίας. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου καθώς και με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη. Θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού, τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο.

Το βράδυ ο Δρ. Σάαθ θα είναι ο ομιλητής σε δεξίωση στο ξενοδοχείο Χίλτον όπου θα τον καλωσορίσει ο Δρ. Ουάλιντ Χασάν, Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο.

Την Τρίτη, ο Δρ. Σάαθ θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Το απόγευμα σε σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας , ο Δρ. Σάαθ, ο οποίος θα είναι ο κύριος ομιλητής, θα μιλήσει για “Παλαιστίνη – Κύπρος, ειρήνη στη Μέση Ανατολή”.

Πριν την αναχώρησή του την Τετάρτη, θα παραθέσει διάσκεψη Τύπου.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα