Η LP στέλνει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους τους Έλληνες

Το «Lost on you» έχει γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση από το ελληνικό κοινό και η ίδια μας ευχαρίστησε μέσω ενός video.

Πριν από ενάμιση μήνα η Laura Pergolizzi κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το καινούργιο της single, το οποίο μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ακροατών. Η ιδιαίτερη και ιδιόρρυθμη φωνή της LP, όπως και η εκκεντρική

παρουσία της έχουν βοηθήσει ώστε το «Lost On You» να παραμένει στις πρώτες σειρές του iTunes, στο νούμερο ένα του Shazam, αλλά και στην πρώτη θέση της λίστας στο ραδιοφωνικό airplay chart, τόσο στη διεθνή όσο και στη μικτή κατηγορία.

Η ίδια θέλοντας να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό της βιντεοσκόπησε και έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας: «Γεια σας! Τι κάνετε; Το όνομά μου είναι LP. Έχω ένα τραγούδι με τίτλο «Lost On You» και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. «Ευχαριστώ». Το ξέρω ότι δεν το λέω σωστά, αλλά ίσως όταν έρθω εκεί να με μάθετε. Το «Lost On You» έχει φτάσει στο νούμερο ένα στο Shazam, στο iTunes, στο διεθνές airplay chart και στο επίσημο airplay chart στην Ελλάδα και αυτό είναι το καλύτερο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη… «Ευχαριστώ». Ευχαριστώ, είστε φανταστικοί. Τα λέμε σύντομα!».

Δείτε το βίντεο στο Sigmalive Magazine.

Keywords
Τυχαία Θέματα