Γιώργος Περδίκης: Φωνάζω για να ακούσουν οι κωφοί

“Φωνάζω μπας και ακούσουν οι κωφοί, όχι αυτοί που έχουν σωματική αδυναμία, αλλά εκείνοι που δεν δεν θέλουν να ακούσουν τις αλήθειες”.

Με αυτή την θέση ξεκινά ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, τη συνέντευξη που παραχώρησε στο SigmaLive από το Πάρκο Ακροπόλεως εν όψει των βουλευτικών εκλογών.

Ο κ. Περδίκης επαναλαμβάνει την άποψη ότι τα μεγάλα κόμματα πέρασαν το νέο νόμο για το εκλογικό μέτρο, προκειμένου να πλήξουν συγκεκριμένα τους Οικολόγους.

“Είναι με μαθηματική ακρίβεια σίγουρο αυτό και είναι αποτέλεσμα του πανικού και της υπερβολικής ενόχλησης που τους έχουμε προκαλέσει” προσθέτει.

Οι Οικολόγοι, επισημαίνει, είναι κομμάτι της κάθαρσης και της τιμωρίας και όχι της διαπλοκής κι αυτό το επιτυγχάνουν αποκαλύπτοντας τις όποιες πληροφορίες πέφτουν στην αντίληψή τους, στηρίζοντας τις Αρχές Ελέγχου όπως ο Γενικός Εισαγγελέας αλλά και πιέζοντας κοινοβουλευτικά για τη δημιουργία θεσμών πρόληψης.

“Ωστόσο υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που η δικαιοσύνη αργεί να δοθεί, όπως στην περίπτωση της κατάρρευσης της Οικονομίας και του Χρηματιστηρίου”, συμπληρώνει.

Ερωτηθείς γιατί το κόμμα του μοιάζει με “one man show” με τα υπόλοιπα στελέχη να απουσιάζουν σχεδόν πλήρως από την πρώτη γραμμή, ο κ. Περδίκης τονίζει ότι τα media δεν καλούν τα άλλα μέλη του κόμματος, δημιουργώντας έτσι μια “κλισέ κατάσταση” η οποία όμως θα σπάσει σύντομα, καθώς οι Οικολόγοι “θα εκλέξουν παραπάνω από έναν βουλευτή αυτή τη φορά”.

Τέλος, όσον αφορά στους περιβόητους ψεκασμούς, υπογραμμίζει ότι αυτό -μάλλον- δεν γίνονται για να ελέγξουν τη συνείδηση του πολίτη, αλλά για άλλους λόγους, όπως η αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών. “Εμείς μιλήσαμε με δημοσιευμένες μελέτες επιστημονικών κέντρων γι’ αυτό” υπογραμμίζει και συμπληρώνει “εξάλλου μέσα από τα ΜΜΕ μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικές mind control τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναγνωρίσει κι έχει εκδώσει σχετική οδηγία. Δεν συνδέω όμως απόλυτα αυτές τις γραμμές στον ουρανό με το mind control”.

Follow @christos_mich

Keywords
Τυχαία Θέματα