Επιμένουν οι Κινέζοι για Ιντέγε

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο ακούγεται ότι στην Κίνα δεν έχουν ξεχάσει τον Νιγηριανό επιθετικό του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε.

Υπάρχει η αίσθηση ότι θα φτάσει πρόταση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ολυμπιακός για το μέλλον του Αφρικανού επιθετικού.

Ας πάρουμε πρώτα τα δεδομένα. Δεν έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού

κάποια πρόταση για τον Μπράουν Ιντέγε, η οποία έχει ικανοποιήσει τους "ερυθρόλευκους".

Αν είχε έρθει για παράδειγμα η πρόταση των 17 εκατομμυρίων ευρώ που γράφουν τις τελευταίες τρεις μέρες στην Νιγηρία, δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα έκανε ακόμα προπονήσεις στο Ρέντη.

Βέβαια, έχει φύγει ήδη ένας βασικός ποδοσφαιριστής κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς "άφησε μεγάλο κενό", όπως παραδέχτηκε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Αν τεθεί θέμα αποχώρησης και του Ιντέγε μέσα στον Φεβρουάριο (σ.σ. είναι ακόμα ανοικτή η αγορά της Κίνας), υπάρχουν οι επιλογές των Καρντόσο και Ανσαριφάρντ για να καλύψουν το κενό.

Φυσικά θα πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι τα ποσά. Αν έρθει μία αστρονομική πρόταση, θα επικρατήσει ένας προβληματισμός στο λιμάνι για το αν πρέπει να παραχωρηθεί ή όχι ο Ιντέγε. Όμως, σε σχέση με τον Μιλιβόγεβιτς υπάρχει μία διαφορά.

Ο Σέρβος ήταν το "βαρόμετρο" του Ολυμπιακού. Για τον Ιντέγε δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Και φυσικά η παρουσία του Ανσαριφάρντ στα δύο ματς Κυπέλλου με τον Άρη μόνο ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα μπορεί να στείλει σε ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός.

Για το κενό του Μιλιβόγεβιτς θα επιστρατευτούν οι Ρομαό, Μπουχαλάκης και Καμπιάσο, τρεις ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με τον Μπέντο |θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την απουσία του λιγότερο αισθητή", όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον Άρη.

Είναι τελείως διαφορετική περίπτωση του Ιντέγε. Ας επιστρέψουμε όμως στα όσα υποστηρίζουν μερικά εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά! Στην Κίνα λοιπόν δεν τον έχουν ξεχάσει και υπάρχει η αίσθηση ότι η πρόταση είναι έτοιμη να “σκάσει” στο λιμάνι. Για κάποιους άλλους η πρόταση έχει ήδη φτάσει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φεβρουάριος δεν θα είναι "ήρεμος" ως προς το μεταγραφικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό. Όσο η αγορά της Κίνας είναι ανοικτή, ολοένα και περισσότερο το όνομα του Ιντέγε θα διατηρείται στο προσκήνιο. Και δεν θα διατηρείται από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά από τα κινεζικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα