ΑΕΚ-ΑΕΛ: Τις ενώνει η ίδια… πληγή!

Η αναβολή των αναμετρήσεων της Ομόνοιας, της Ανόρθωσης, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα άφησε το ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΕΛ ως τη μοναδική αναμέτρηση ομάδων του Big6 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Το παιχνίδι στην «ΑΕΚ-Αρένα» θα αποτελέσει το εντός έδρας ντεμπούτο του νεοφερμένου τεχνικού των Λαρνακέων, Ζοάν Καρίγιο, ο οποίος πραγματοποίησε την

πρεμιέρα του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» στο μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου με τον Κούρη Ερήμης (11-0).

Ο Καταλανός ευελπιστεί να δει την ομάδα του να επιστρέφει στο μονοπάτι των επιτυχιών μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια (1-2) την περασμένη Κυριακή και το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Καρμιώτισσα την τρίτη αγωνιστική.

Η ΑΕΛ, από την άλλη, προέρχεται από το εντός έδρας 3-1 κόντρα στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, ωστόσο κουβαλά κι αυτή μια πληγή από το ΓΣΠ, όπου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής ηττήθηκε 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι και η μέχρι στιγμής μοναδική απώλεια βαθμών της στο πρωτάθλημα, η οποία συνοδεύτηκε και από μία μετριότατη απόδοση.

Για την ΑΕΚ είναι ήδη το τρίτο ντέρμπι στη σεζόν (μετά από αυτά κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια), ενώ για το λεμεσιανό σύλλογο το δεύτερο, το οποίο όμως προηγείται του επικείμενου με την Ομόνοια. Στο ΓΣΠ…

Keywords
Τυχαία Θέματα