Έπιασε τον Γκερτ Μίλερ με το ρεκόρ των 42 γκολ σε ένα έτος ο Λεβαντόφσκι

Ποιος να συγκριθεί μαζί του; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δύο γκολ σε 3' κόντρα στην Στουτγκάρδη (5-0) έπιασε τον Γκερτ Μίλερ και το τρομερό ρεκόρ των 42 γκολ σε ένα έτος!

Απίστευτος, μοναδικός, αξεπέραστος o Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε το θαύμα του και κόντρα στην Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και έπιασε το απίθανο ρεκόρ του Γκερτ Μίλερ με 42 τέρματα

σε έναν χρόνο και πλέον κόντρα στη Βόλφσμπουργκ έχει την ευκαιρία να το σπάσει και αυτό.

Ο Πολωνός είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλητών Γερμανίας, ενώ έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ του τρομερό Γερμανού σε μία σεζόν με 41 τέρματα και μοιάζει ασταμάτητος τόσο εντός και εκτός συνόρων. Εκτός βέβαια από τον Λέβα και ο Τόμας Μίλερ έκανε ρεκόρ, αφού έφτασε τις 12 ασίστ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος!

Έτσι η Μπάγερν του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά την εύκολη πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς λιγκς, βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ αν και έχει ένα ματς λιγότερο. Στην αναμέτρηση της 16ης στροφής της Bundesliga, ωστόσο ένας άλλος ήταν ο πρωταγωνιστής αν και εννοείται τα φώτα έπεσαν πάνω στον Λέβα. Το όνομά του Σερζ Γκνάμπρι, που με ένα τρομερό χατ τρικ και δύο ασίστς, διέλυσε την ομάδα του Έλληνα διεθνή αμυντικού, ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη επιθετικός, έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και χτύπησε στο 40ο, 53ο και 74ο λεπτό της αναμέτρησης .

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο 2ος στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τέρματα στο 69' και το 72', με τον Γκνάμπρι να μοιραζει δύο ασίστ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη βαριά ήττα με 5-0 εντός έδρας η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου μπήκε σε περιπέτειες καθώς πλέον είναι μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού με παιχνίδι περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα