Επί εννέα ώρες κατέθετε στην Αστυνομία ο Παπαδάκης

Στο αρχηγείο της αστυνομίας μετέβη και σήμερα Κυριακή (16/02) ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, για τη συνέχεια της κατάθεσης του σε σχέση με τις καταγγελίες για πιθανή σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με στόχο την πολιτική του εξόντωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδάκης κατέθετε επί εννέα ώρες στο ΤΑΕ Αρχηγείου. 

Οι καταγγελίες και αναφορές στην πολυσέλιδη κατάθεση του Ευρωβουλευτή αναμένεται να διερευνηθούν και με την ολοκλήρωση των ερευνών, το πόρισμα των ανακριτών

αναμένεται να υποβληθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα. 

Όπως πληροφορούμαστε, αναμένεται να ληφθεί μεγάλος αριθμός καταθέσεων. 

Στο παρόν στάδιο δεν διευκρινίζεται εάν ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος θα κληθεί να καταθέσει. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και χθες ο Ευρωβουλευτής έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές, ενώ προηγήθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αρχηγό, Κύπρο Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες,  ο Δημήτρης Παπαδάκης απάντησε σε σωρεία ερωτήσεων σε σχέση με τις δημόσιες καταγγελίες στις οποίες προέβη εναντίον του Προέδρου της ΕΔΕΚ για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και κατάρτιση πλαστών αποδεικτικών στοιχείων, με στόχο την πολιτική του εξόντωση.

Ο Δημήτρης Παπαδάκης ανέφερε, επίσης, στους ανακριτές ότι οι δημόσιοι ισχυρισμοί Σιζόπουλου εναντίον του ότι οικειοποιήθηκε χρήματα του ευρωκοινοβουλίου είναι ψευδείς και συκοφαντικοί.

Υπενθυμίζεται, ότι, μετά από παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα, ανακριτές μετέβησαν στα γραφεία της ΕΔΕΚ, αλλά ο Μαρίνος Σιζόπουλος, αντί κατάθεσης έδωσε γραπτή δήλωση. Παρέπεμψε στο ευρωκοινοβούλιο, το οποίο, όπως είπε, έχει ενώπιον του όλα τα στοιχεία.

Το στρατόπεδο Παπαδάκη αμφισβητεί ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος έδωσε στοιχεία στο ευρωκοινοβούλιο. Ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαδάκη, σε δηλώσεις στο κρατικό ραδιόφωνο, έκανε λόγο και για τρεις διαρρήξεις στο γραφείο του ευρωβουλευτή.

Και όλα αυτά, ενώ στην ΕΔΕΚ υποβάλλονται παραιτήσεις αντιδρούντων στελεχών και στο  διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται άτομο που βρίσκεται στον κατάλογο συνεργατών του Δημήτρη Παπαδάκη ως τοπικό προσωπικό, να δραστηριοπείται επαγγελματικά για αντικαπνιστική επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επί, Αστυνομία, Παπαδάκης,epi, astynomia, papadakis