Κόλλησε στο μηδέν η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα

Η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα δεν μπορεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της La Liga, στην μέση του (βαθμολογικού) πουθενά η Μπέτις.

Κάθε βαθμός είναι «χρυσός» για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή, αλλά η νίκη, ειδικά στην έδρα σου, είναι ακόμα πιο πολύτιμη. Για τον λόγο αυτό, η Λεγανές δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από το 0-0 με την Μπέτις στο «Μπουτάρκε».

Η ομάδα του (επιστρέφοντα στην βασική ενδεκάδα) Δημήτρη Σιόβα παραμένει στον πάτο της

βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Εσπανιόλ στην τελευταία θέση της La Liga, αν και μόλις στο -2 από την 17η Μαγιόρκα του Λεονάρντο Κούτρη.

Η Μπέτις, σταθερά στην μέση του (βαθμολογικού) πουθενά, αφού ναι μεν δεν απειλείται προς το παρόν με μπελάδες (στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού), αλλά δεν μπορεί και να κυνηγήσει ρεαλιστικά μια θέση στην πρώτη εξάδα (στο -9).

Κακό ματς, με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν, αν και προς το φινάλε οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν πιο απειλητικά στο γκολ. Η Μπέτις, εκτός από δύο βαθμούς, έχασε για το επόμενο παιχνίδι τον Μπόρχα Ιγλέσιας, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις, επειδή έσπρωξε ένα μέλος του τιμ της Λεγανές που κάθονταν στον πάγκο, στην προσπάθειά του να πιάσει γρήγορα την μπάλα για να την επαναφέρει με πλάγιο άουτ.

Πηγή gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα