Επεισοδιακή αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στη Λεμεσό

Δέκα κιλά κάνναβης και μικρή ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε η ΥΚΑΝ Λεμεσού στην κατοχή Γερμανού, μετά από επεισοδιακή επιχείρηση που εκτυλίχθηκε πριν από λίγο.

Για την υπόθεση η αστυνομία καταζητεί οδηγό αυτοκινήτου ενοικιάσεως ο οποίος φέρεται να ήταν και ο παραλήπτης των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από πληροφορία ότι έξω από ξενοδοχείο της Λεμεσού, θα γινόταν κοντραμπάντο ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση το μέρος.

Λίγο μετά 18:00, Γερμανός ο οποίος κρατούσε μια βαλίτσα, βγήκε από το ξενοδοχείο και κινείτο ύποπτα. Ανακόπηκε για έλεγχο, ενώ την ίδια στιγμή, αυτοκίνητο ενοικιάσεως που είχε προσεγγίσει το μέρος, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, προσκρούοντας μάλιστα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο εντός του χώρου στάθμευσης του ξενοδοχείου. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Εντός της βαλίτσας εντοπίστηκαν δέκα κιλά κάνναβης και στην τσέπη του Γερμανού, μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ εναντίον του οδηγού του αυτοκινήτου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται Sent from my iPhone.

Keywords
Τυχαία Θέματα