Ομόνοια: Συγκεντρωμένος στην νέα σεζόν ο Ματ

Μπορεί η Μάνσφιλντ να έχει κοιτάξει προς Κύπρο μεριά και να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισαϊρ αλλά τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο Άγγλος επιθετικός πρώτον έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Ομόνοια, δεύτερον όπως τόνισε και ο ίδιος σε πρόσφατες του δηλώσεις, είναι σε συζητήσεις με την Ομόνοια για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου και τρίτο θέλει ομάδα που να έχει

πρωταγωνιστικούς ρόλος.

Από την άλλη δείχνει να απολαμβάνει την καριέρα του στην Κύπρο αφού σε καμία περίπτωση δεν έδειξε το αντίθετο. Έχει δεθεί με τους ανθρώπους γύρω του με την ομάδα και δεν δείχνει καμία πρόθεση για να φύγει από την Ομόνοια. Πόσο μάλλον για να αγωνιστεί στην Λιγκ 2 (4η κατηγορία της Αγγλίας).

Δεν είναι θέμα τρέλας, αλλά είναι τα πιο πάνω. Στο Ματ Ντάρμπισαϊρ η διοίκηση της Ομόνοιας, ποντάρει πολλά στην νέα χρονιά. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει ακόμη πιο πολλά πράγματα από ότι έκανε φέτος. Σε μια χρονιά που η Ομόνοια παραπατούσε ο Άγγλος επιθετικός βγήκε πρώτος σκόρερ. Φέτος όλοι ευελπιστούν πως θα δώσει ακόμη περισσότερα στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα