Επανήλθε η Σταύρου μετά τον σάλο για τον Γρίβα – Πώς απαντά

Η βουλευτής Λεμεσού και υποψηφία ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Σταύρου, επανήλθε με νεότερη της ανάρτηση στο Facebook, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τοποθέτηση της στα κοινωνικά δίκτυα για τον Γεώργιο Γρίβα και την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η κυρία Σταύρου έγραψε:

"Η χθεσινή μου ανάρτηση στο Facebook

έγινε την ώρα του Τρισάγιου, πάνω από τον Τάφο του Στρατηγού ΔΙΓΕΝΗ, του Ηγέτη του Μέγιστου Εθνικού Επους στην Ιστορία του Ελληνισμού στην Κύπρο.Το όραμα «Ελλάς- Κύπρος- ΕΝΩΣΗ» ενέπνευσε μεν τους Έλληνες της Κύπρου,που «αυτοπροαιρέτως», επί τέσσερα χρόνια, εθυσιάζοντο, αλλά δεν αποτελεί πλέον Πολιτικό Στόχο μας. Η Προστασία και Διασφάλιση της Κρατικής Οντότητας της Ευρωπαϊκής Κυπριακής Δημοκρατίας, με τα αναπόσπαστα Θεσμικά πλεονεκτήματα της, αποτελούν τον Πρώτιστο Στόχο μας. Εγώ, δε, προσωπικά,είμαι σταθερός και εμφαντικός εκφραστής αυτής της Πάγιας Εθνικής Πολιτικής.Παράλληλα, όμως, η ευχή «Αιωνία η Μνήμη των ευκλεώς αγωνισαμένων και ηρωϊκώς πεσόντων» εθνικών ειδώλων, πρέπει να συνοδεύεται, με τη Μνήμη και του Αρχηγού τους και με το σκοπό για τον οποίο εθυσιάσθηκαν. Η σπουδαιότητα της κοινής διαχρονικής πορείας μας με την Ελλάδα,επιβεβαιώνεται και επί των ημερών μας, με τις «Τριμερείς Συμφωνίες Συνεργασίας» μας με όλες τις Χώρες της περιοχής και με την αυριανή διάσκεψη Κορυφής στη Λευκωσία, των Επτά Ευρωπαϊκών Χωρών της Μεσογείου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί του ζητήματος τοποθετήθηκε μέσω twitter και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου ξεκαθαρίζοντας ότι η Ένωση δεν υπάρχει στο τραπέζι αλλά στόχος είναι η επανένωση της Κύπρου στο συμφωνημένο πλαίσιο που καθορίζει ο ΟΗΕ.

Εξάλλου, έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρώτη ανάρτηση της κυρίας Σταύρου στον κόσμο του ΑΚΕΛ και της Αριστεράς και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα