«Επαφές της Γιουβέντους με την Μαφία»

Σύμφωνα με Εισαγγελική έκθεση, Αντρέα Ανιέλι και Μπέπε Μαρότα είχαν συναντήσεις με αφεντικά και μέλη της Μαφίας. Διαψεύδει τα πάντα η Γιουβέντους.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, είχε επαφές με το αφεντικό της Ντραγκέτα της Καλαβρίας, Ρόκο Ντομινέλο, «για να τακτοποιήσουν θέματα για εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας» όπως ανέφερε στην επιτροπή κατά της Μαφίας, Εισαγγελέας

της Ιταλικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου την Τρίτη (07/03). Επίσης, ο Μπέπε Μαρότα, γενικός διευθυντής των Bianconeri, διατηρούσε «περιστασιακές σχέσεις» με κύκλους των Ultras που είχαν σχέσεις με τα αφεντικά της Ντραγκέτα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Εισαγγελέα, Τζουζέπε Πεκοράρο.

Ο τελευταίος υποστήριξε ότι έχει λάβει περισσότερες από 5.000 σελίδες αποδεικτικών στοιχείων από τον Εισαγγελέα του Τορίνο, Αρμάντο Σπάταρο, στο πλαίσιο έρευνας για την φερόμενη εμπλοκή της Ντραγκέτα στους κύκλους οπαδών των Τορινέζων. Η Γιουβέντους αρνήθηκε την όποια σύνδεση, όπως και ο Ανιέλι τη συνάντηση με τα αφεντικά της Μαφίας για τα εισιτήρια. «Με κάθε σεβασμό στα σώματα που διεξάγουν τις έρευνες, θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν συναντήθηκα με αφεντικά της Μαφίας» έγραψε στο twitter ο Ανιέλι. «Ο,τι διάβασα είναι ψευδές».

Keywords
Τυχαία Θέματα