Ξανά μαζί ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον

ΚΟΣΜΟΣ

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ: ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον πιθανολογείται ότι θα ξαναβρεθούν μαζί μετά από τα πολλά χρόνια του χωρισμού τους.

Η πληροφορία προέρχεται από το -συνήθως, καλά ενημερωμένο- Hollywood Life και έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά την έτερη πληροφορία ότι ο Μπραντ και η Τζένιφερ έχουν

αρχίσει να επικοινωνούν ξανά μέσω μηνυμάτων.

Φυσικά, η... φάβα έχει λάκκο, καθώς η επανασύνδεση τους δεν αφορά στα ερωτικά τους, αλλά σε κινηματογραφική παραγωγή. Για την ακρίβεια, φαίνεται ότι υπάρχει συζήτηση για ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ είχε εγκαταλείψει την Τζένιφερ Άνιστον το 2005, μετά από επτά χρόνια σχέσης, για χάρη της Αντζελίνα Τζολί, με την οποία χώρισε το 2016.

Μάλιστα, από το περιβάλλον της Άνιστον έγινε γνωστό ότι το κοινό κινηματογραφικό τους πρότζεκτ μπορεί να είναι ταινία κινουμένων σχεδίων, στην οποία θα «χαρίσουν» τις φωνές τους.

Πάντως, οι πληροφορίες αυτές φαίνεται ότι δεν αφήνουν αδιάφορη την Τζολί, η οποία φέρεται να επιδιώκει να επιταχύνει τη διαδικασία του διαζυγίου της με τον Πιτ, παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι θέλει «να παραμείνουν οικογένεια».

Για να δούμε τι θα δούμε...

Μπραντ ΠιτΤζένιφερ ΆνιστονΑντζελίνα ΤζολίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα